Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
TABUR33
TABUR33

TEK AHIM SENSIN BABA....

Yorum

TEK AHIM SENSIN BABA....

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1069

Okunma

Bu şiiri okuyabilmek için üye olmalısınız.
Şiirin sahibi eklediği şiirin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiiri okuyamazsınız.
Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tek ahım sensın baba.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek ahım sensın baba.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEK AHIM SENSIN BABA.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire yapılan yorumları okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin Şiirin sahibi eklediği şiirinin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiire yapılan yorumları göremezsiniz.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
21.6.2009 08:17:25
Beğeni:
0
Okunma:
1069
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL