Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YahyaSEVİM
YahyaSEVİM

İnsanlar varmış

Yorum

İnsanlar varmış

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1014

Okunma

İnsanlar   varmış

İnsanlar varmış

Bi zamanlar insanlar varmış aç
Razıymışlar Alın Yazısına
Mutluymuşlar ama
Ne zaman Ermişler Rahata
Başlamışlar kaçmaya zordan
Sonrası malum şekilleri bozulmaya
Çalışmayınca Ten, bozulmazmış Güya
Ten bozulmayınca yaşlanmazmış İnsan sanki
Yavaş yavaş farkına varmadan Raydan
Başlayınca çıkmaya
İnsanlık çevirilince Paraya
Bi zamanlar İnsanlar varmış Aç
Mutluymuşlar ama amaç
Karın doyurmaksa Ne bulduysa Ne verdiyse Hak
Yalanda olsa güzelmiş ama
Koca Karı masalıya amaç Mutlu olmaksa
İnsalar varmış Bir zamanlar
Yahya Sevim .Aydın.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsanlar varmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanlar varmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanlar varmış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL