Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nezih orhan fuat
Nezih orhan fuat

"Bi BİLSEN"

Yorum

"Bi BİLSEN"

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1198

Okunma

"Bi BİLSEN"

Anlatamam!
hani rüzgar yemek gibi bişi bu
Yada cevabını bildigin bi soruyu cevaplayamamak
neyimi anlatıyorum seni sevdigimi
işte ben seni böle seviorum
seni sevdigimi biliyorum
ama anlatamıyorum
yanlız hislerim kadar yanlız kalbim
o kendi kendine anlatmış
ezberlemiş seni sevdigini
sabah ilk bana anlattı
içinde sen varmışsın
seni çok sevio bi bilsen
bilemezsin
çünkü sen başkasındasın
bunuda o bilmio
Anlatsam anlamazki
dur desem,o durdurabilirmi içindeki seni
vazgeç unut desem
onuda yapamazki
Oo seni çOk seviyo, bi bilsen...NZH!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
"bi bilsen" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "bi bilsen" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Bi BİLSEN" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL