Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ka
Kader Güner

Aşkım , Arkadaşım

Yorum

Aşkım , Arkadaşım

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1105

Okunma

Aşkım , Arkadaşım



Hiç görmedin sen , sana bakan gözlerin nasıl ışıldadıgını .

Hiç duymadın sen , senin için çırpınan bir yüregin çıglıklarını .

Hiç hissetmedin sen , sana dokunan ellerin nasıl titredigini .

Hiç söylemedin sen , aşkım yerine arkadaşım demeyi .

Hiç bilemedin sen , seni nasıl sevdigimi...

Görmedin , Duymadın , Bilmedin sen...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkım , arkadaşım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkım , arkadaşım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkım , Arkadaşım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
EliF_EliF_dedim
EliF_EliF_dedim, @elif-elif-dedim
24.6.2009 19:16:21
İnsanı bazen hayvanlara benzetinc kızılıyor ama bazende gerekiyor. Hatta adamın biri acaip hayvanlara benziyorsun diye bir şarkı söylemişti. Ama maymun yine sevimli kalıyor.

3 maymunsun benim karşımda
Köpek gibi sev beni
Kedi gibi sokul bana
Kartal gibi gögüs ger
Aslan kesil yanıbaşımda
Atmaca ol, şahin ol
Berketli karınca ol
Arı gibi sok , tehlike arzedeni
Fare gibi kemir iliklerimi(bu biraz berbat oldu:))
ve dahaı dahası...
yorum saçma oldu biraz ama kusura bakma..
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.6.2009 16:30:00
Beğeni:
0
Okunma:
1105
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL