Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
burakdemir_1989
burakdemir_1989

BU ŞEHİR

Yorum

BU ŞEHİR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1351

Okunma

BU ŞEHİR




Ben bu şehirde sevdim seni
Bu şehirde bırakıyorum seni,sensizliği ve sevgimi

Sen bu şehirde ihanet ettin
Bıraktın beni, sevgimi ve kalbini

Kahrolası düşlere,gözyaşlarına
Bu şehirde tutuldum ben

Sense benli kabuslarla uyandın
Her sabah bu şehirde

Bu şehir mezar oldu
Benim sevgime
Senin kalbine

Bu şehir gidişlerin
Merkezi oldu senli sevdalara

BU ŞEHİR MEZAR OLDU BANA,SANA....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU ŞEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
23.4.2007 23:01:48
Bu şehir gidişlerin
Merkezi oldu senli sevdalara


ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA KUTLUYORUM...
iyimser
iyimser, @iyimser
23.4.2007 22:48:45
tebriklerim şaire.
semihcik
semihcik, @semihcik
23.4.2007 20:41:23
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL