Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Şair Ahmet
Şair Ahmet

İKİLEM

Yorum

İKİLEM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1491

Okunma

İKİLEM

YAKILMIŞ BİR YÜREĞİN SEVDASINDAN DOĞDU
GÖZLERİNDE İÇTİM HEM AŞKI HEM SEVGİYİ
VE AYRILIĞI KANA KANA
KİMŞ ZAMAN KIZILCIK ŞERBETİ OLURKEN YAŞAMAK
YAŞARKEN ÖLMEK GİBİ
ANLATAMADIĞIM
BİR ÇOK ŞEY GİBİ
BENİ YİNE ŞİİRLERE MAHKUM EDEN SEN
YOKSA NAZIM GİBİ
AYRILIKLARIN
HASRETLİKLERİN ŞİİRLERİMİ DÜŞECEK PAYIMA
ANLATAMADIĞIM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIP BAKIP SUSTUĞUM
SENİ SEVMEKTE GÜZEL
SENİ DÜŞÜNMEKTE
YA SENSİZ KALMAK ....
BU KADAR YAKINKEN

02.06.2009
23:47
Odunpazarı / Eskişehir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İkilem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İkilem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİLEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL