Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
soner35
soner35

Ayrılık

Yorum

Ayrılık

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

908

Okunma

Ayrılık

Ayrılık

Ölümden beter imiş
Ölmeye yeter imiş

Gülleri soldurur
Bahş edilen ömrü doldurur

Gözde yaş
Gönülde telaş

Kendisi düştügü yeri yakar
Buda hep zalimlere yarar

Ak günü kara eder ayrılık
Her şey olor bir anlık

Soner Tahmiscioğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrılık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
locqam
locqam, @locqam
31.5.2009 20:33:27
Ayrılık Ah ayrılık yaman ayrılık...

Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL