Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
zakir
zakir

Bir Sevda Dörtlemesi

Yorum

Bir Sevda Dörtlemesi

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1098

Okunma

Bir Sevda Dörtlemesi

Yüreğimin ateşi, gözlerimin ferisin.
Sen sevda fanusumun sönmeyen alevisin.
Yüreğin yüreğimle bir potada erisin.
Aynı kalıpta senle tekrar bütünleşelim.


Ateş salsın içime her bakışta gözlerin.
Beni kuşatsın gülüm, çılgın aşk ateşlerin.
Nefesinle yanayım bırakmasın ellerin.
Kıyamete varınca birlikte dirilelim.
Ankara,10.12.2003

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir sevda dörtlemesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sevda dörtlemesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Sevda Dörtlemesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
20.4.2007 01:49:45
çok güzel ve de akıcı tebriklerim şaire.
kaya degirmen
kaya degirmen, @kayadegirmen
19.4.2007 22:50:38
Hoş ve akıcı dörtlüklerinizi kutluyorum. saygımla.
hüzünlü rüzgar
hüzünlü rüzgar, @huzunluruzgar
19.4.2007 22:05:11
Yüreğimin ateşi, gözlerimin ferisin.
Sen sevda fanusumun sönmeyen alevisin.
Yüreğin yüreğimle bir potada erisin.
Aynı kalıpta senle tekrar bütünleşelim.


güzel şiirinize tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL