Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
romantikavukat
romantikavukat

Yüreğimizi yaktılar

Yorum

Yüreğimizi yaktılar

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

835

Okunma

Yüreğimizi yaktılar


Yüreğimizi yaktılar sevdayla
Yetim çocukların saçlarında kaldı ellerimiz
Biz kendimizden geçip insanı sevdik
Çocuğun gözleriyle baktık dünyaya

Kül rengi anne, beyaz baba
Dudaklarımız emilmeyen süte yanık
Hep yanık kaldık sevdaya
Aşklarımızda annelerimizi aradık

Yüreğimizi yaktık dudaklara
Öpücükler gözlerimizde damla
Biz yandıkça insanı sevdik
Çocukluğumuz kül rengi liman

Annem gibi
Sesini duymak istedim yüreğimde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğimizi yaktılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğimizi yaktılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğimizi yaktılar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL