Sancılarım oldun hep Kederler sahilime seninle vurdu Almadığın neyim kaldı hayatımda Onları da tez al Yeminle istemem hiçbir şey Üstü kalsın Sen git bir tek gözlerin kalsın
Ellerini çek ellerimden Zoruma gitmeyecek gidişin Kalbime hüzün taşımaktı bütün işin Üzerime sinen kokunu da al Dinlediğimiz şarkıları götür Yeminle tek notasını bırak demeyeceğim Hepsi senin olsun Sen git bir tek gözlerin kalsın
Bu şehri,en sevdiğim sokaklarını al Duvardaki resimlerini indir Neyin var neyin yok topla Söz senden nefret etmeyeceğim Beddua mı asla Yalnız gözlerini bana bırak Gerisi senin olsun Sen git bir tek gözlerin kalsın
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
"Mevsimsiz yağmurların koynuna girip gitmiştin. Gidişinden sonra tek cümlelik vedaları giyinip satır satır yokluğunu ördüm yılların üzerine.. Sensizliğe doğduğum her günde, kurşun gibi ağır ayrılığını bana vermiş olduğun en güzel hediye bildim. Gittin ama ben senden kalan tek şeyi; -gül kokulu adını - sol göğsümde canım diye taşımaya devam ettim ama sen bende yaşayan seni, sen hiç bilmedin..
Pervasızca akan gözyaşlarımı ellerimle toprağa gömüp titreyen sesimle adını avazım çıktığı kadar haykırdım sağırlaşan gecelerde.. Bir kez bile duymadın. Eğer duysaydın; sıcak sesini üşüyen tenime örterdin biliyorum. Gittiğin günden beri uykusuz gözlerime “ sıcak gülüşlerini “ örtmedin. Satır aralarına gözyaşlarımı katık eyleyip tel tel sana yanarken; sen geç kalmışlığımı vurdun yılların kanayan suratına
Artık benden giderken nadasa bıraktığın gülüşlerim sonbahara yenik düştü sevgili. Aynalar kırıldı gidişine ördüğün sebeplerin kuru deryâlarında...Hayatında siyah-beyaz fotoğraf öte geçemeyen yüreğimi, artık kör bıçağın keskin yüzüne emanet ettim sevgili..Dilediğin kadar özgürsün artık. Kanatlanabilirsin omuzlarından artık.. Ellerini çek dudaklarımdan ve yüreğini ıslak kirpiklerimden.. Akarsa aksın yüreğim ayak uçlarına. Aşarsa aşsın bentleri.
Turnalarını alıp katar katar göçebilirsin hatıralarımdan artık. Merak etme ardından tek bir kelime etmem. Gidişine sebepler de uydurmam. Tüm suç benim sevgili..Yarım bedenimle benim ne haddimle sevmeler.. Ben yamalıyım…Ben ölüme sevgiliyim…Kanatlarım kırık, gönlüm acıya katık iken ne haddime sevmeler benim.. İşte kaybettiklerimin arasına adını ekledin. Ekledin diyorum çünkü beni yüreğinden gönderen sendin sevgili.. Ayrılmadık seninle; benden giden sendin….
Ben, hiçbir zaman gözlerinde siyah- beyaz hatıra olmaktan öteye geçemedim ki sevgili.. Bırak kanasın gözpınarlarım, bırak bedenimde yarım kalsın sevdalarım.."
BIR GECE YARISI GELDI YASEMIN SAYFANIZA HÜZÜN KOKAN GUZEL DIZELERINIZI OKUDU Bu şehri,en sevdiğim sokaklarını al Duvardaki resimlerini indir Neyin var neyin yok topla Söz senden nefret etmeyeceğim Beddua mı asla Yalnız gözlerini bana bırak Gerisi senin olsun Sen git bir tek gözlerin kalsın
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.