Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Gözüm
Gözüm

ALDANDIK !..

Yorum

ALDANDIK !..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1108

Okunma

ALDANDIK !..

ZAMAN YAŞAMI,
AŞK ZAMANI,
YAŞAM AŞKI
ALDATTI.
VE SEN
ALDANDIN
ALDANDIĞIMA.
VE BEN
ALDANDIM
ALDANDIĞINA...
ÇÜNKÜ,
ZAMANSIZ AŞK
YAŞANMIŞ ZAMANI
ALDATTI.
VE BİZ,
YAŞANMIŞ
ZAMANSIZ
AŞKIN
ALDATILMASINA
ALDANDIK !...
D.AYAS



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aldandık !.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aldandık !.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALDANDIK !.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selin yıldız
selin yıldız, @selinyildiz
17.4.2007 22:00:50
"ALDANDIN
ALDANDIĞIMA.
VE BEN
ALDANDIM
ALDANDIĞINA" bu kısım ve büyük harfler zorlasa da şiiri,

tema güzeldi, kurgu güzeldi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL