Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
nuhkenis
nuhkenis

...........

Yorum

...........

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

896

Okunma

...........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

........... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ........... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
........... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
temel48
temel48, @temel48
18.5.2009 05:39:03
5 puan verdi
Özgür ruhlar, dileyen inansın
Açık kapalı hoşça yaşansın
Temiz kalbin var sen de insansın
Seviyorum seni türbanlı kız

İşin özü burada.Çok güzel ifade etmişsiniz.
Toplumda suni gerilimler üretenlerin kendi çıkarları ile alakalı beklentileri var.Bazılarıda bilinçsiz olarak bu çıkar sahiplerinin ürettiği dalgaya kapılıp sürükleniyorlar.600 yıllık geçmişi inkar ederek kendisine yeni ufuklar belirlemek isteyenler,kimseye yaranamadıklarını gördüklerinde iş işten geçmiş oluyor.Aslı olmayanın Asr'ı olmaz.Bu ülke bu güne kadar bu çeşitliliği mükemmel bir şekilde yaşadı.Düşmanların bütün hıyanetine rağmen yaşamaktanda vazgeçmiyecektir.Bu ülke insanı,başkaları istediği için değil,kendisi istediği için yolunu belirleyecek kadar asildir.Kimsenin uydusu olmayacak kadarda köklü değerlere ve iradeye sahiptir.Beni duygulandırdınız.
Kaleminize kuvvet.Yüreğinize sağlık.Teşekkürler.

temel48 tarafından 5/18/2009 5:42:23 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL