Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayranci
ayranci

Fırtına

Yorum

Fırtına

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

928

Okunma

Fırtına

Fırtına esti sanki geçen ömrüm,
Savurup durdu yerden yere vurdu,
Dalımda yaprak yüreğimde yürek
Ömrümü alıp bitmeyen can kaldı,


Yaprak oynamaz gelip geçen olmaz,
Köşeden beni tutup da kaldırmaz,
Sevgiden uzak canım yalnız kalmaz,
Fırtına esti sanki geçen ömrüm,


Hayallerimde suskun, suskun bakar,
Benden habersiz hayal kurmaz hayal,
Bir zaman geçen düşlerim benden ar,
Fırtına esti sanki geçen ömrüm..

14.05.2009 18:49

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fırtına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırtına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fırtına şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL