Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Ertuğrul ERDEL
Ertuğrul ERDEL

N İ Y E

Yorum

N İ Y E

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1012

Okunma

N  İ  Y  E

N İ Y E

Niye önümde duruyorsunuz
Neden yoluma çıkıyorsunuz
Neden, niçin, niye dağlar, niye
Bana düşman mısınız siz
Bana bir kininiz mi var
Sevdiğime gitmeme
Sevdiğime kavuşmama
Onu öpüp, koklamama
Bağrıma basmama
Niye engel oluyorsunuz
Niye, niye, niye dağlar
Niye...

(İZMİR / 6 Mayıs 2009)

Ertuğrul ERDEL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
N i y e Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz N i y e şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
N İ Y E şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İBRAHİM EROĞLU
İBRAHİM EROĞLU, @brahmerolu
12.5.2009 20:57:48
affetmeyeceğim Torosları, Erciyes'i ,Karacadağ'ı...

sizi anlıyorum dost
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL