Sıcaklığın ölesiye daima içimde Sen en çok sevdiğim her zaman bende Şimdi sen muhakkak ki Allahın indinde Arşındasındadır Firdevsi-alâ cennetinde.
Müfide DECDELİ/İZMİR 10/Mayıs/2009/Pazar/Sa:22/26
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sıcaklığın ölesiye daima içimde Sen en çok sevdiğim her zaman bende Şimdi sen muhakkak ki Allahın indinde Arşındasındadır Firdevsi-alâ cennetinde.
================= Sevgili Şairem; Bir Anne Yavrusunu 50 yaşına da gelse hep bebeği gibi davranır.Annelerimiz bizim canımınzdır.Kanımızdır. Çok güzeldi .Yürekten Tebrikler Saygılarımla ..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.