Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
feyzi kanra
feyzi kanra

Peşin

Yorum

Peşin

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

858

Okunma

Peşin

Hak aramanın şartı,
Hak’kı tam tanımaktır.
Tanımadan aramak,
Peşin bulamamaktır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Peşin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Peşin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Peşin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Son Damla
Son Damla, @sondamla
9.5.2009 10:47:52
Kısa ama anlam yüklü şiiri yazan yüreği KUTLUYORUM...
benaberhize
benaberhize, @benaberhize
8.5.2009 19:34:13
Hak aramanın şartı,
Hak’kı tam tanımaktır.
Tanımadan aramak,
Peşin bulamamaktır.


peşinatsız
çok güzeldi
eser.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL