Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
romantikavukat
romantikavukat

İstanbulda balık olmak

Yorum

İstanbulda balık olmak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

821

Okunma

İstanbulda balık olmak

İstanbul da bir balık olsam
İlk önce bir akvaryum alırım kendime
Kız kulesini kapatırım
Hiç sadık birisi olamadı diye

Her gelen dalgaya göz kırptı
Her geçen gemiye umut ışığı
Denizin ortasında
Balıklara zıpkın yarası

En çok kuzguncuğa yüzerdim akşamları
Yanımda da bir büyük rakı

Bir şair yaşarmış eskiden derler
Ağzı da biraz bozuk
Suratın da ki kıllara karışırmış küfürleri
Bir yüzünü yıkadı mı herkesten daha temizmiş

Meze olur mu yum bilmem şiirlerine
Bir damla olsam içine yeter

Sonra Beykoz ormanlarına doğru yüzerim
Karışırım birkaç piknikçinin içine
Ayırt ederler mi kılçıklarımı yüreğimden
Yakmadan bırakırlar mı suya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İstanbulda balık olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbulda balık olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstanbulda balık olmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL