Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nihat YURT
Nihat YURT

GOZUN AYDIN

Yorum

GOZUN AYDIN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2471

Okunma

GOZUN AYDIN

---Fırsat bulup beni yere
-----Vurdun haydi gözün aydın
-------Her bir yan’ım yara bere
---------Kırdın haydi göz’ün aydın

---------Ne dinlendin nede durdun
-------Once aşkınla coşturdun
-----Her gün peşinden koşturdun
---Yordun haydi göz’ün aydın

---Dert kattın sen her an’ıma
-----Kastettin sen bu can’ıma
-------Velhasıl benim kan’ıma
---------Girdin haydi göz’ün aydın

---------Yaktın kavurdun bu ten’i
-------ALLAH ıslah etsin seni
-----Acılarla beni beni
---Gerdin haydi göz’ün aydın

---Sana uzanan şu el’i
-----Boş çevirip ettin deli
-------Akıttın göz’ümden sel’i
---------Gördün haydi göz’ün aydın

---------Nihat doymadı tad’ına
-------Türküier yazdı ad’ına
-----En sonunda muradına
---Erdin haydi göz’ün aydın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gozun aydın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gozun aydın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GOZUN AYDIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
onukoglu
onukoglu, @onukoglu
15.7.2013 11:45:39
5 puan verdi
Yüreğine saglik Nihat hoca Kutlarım saygilar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL