Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
feyzi kanra
feyzi kanra

Hiçbir Şey Bilmiyorum.

Yorum

Hiçbir Şey Bilmiyorum.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1321

Okunma

Hiçbir Şey Bilmiyorum.

Çok tatlı nağmeler geliyor
Hiç duymadığım besteler.
Sağır kulaklarıma hayret.

Kuş uçmaz kervan geçmez
Çöl olan bu gönlüm
İrem bağlarında
Bir salkım üzüm hayret.

Beni bir seven var demek
Ummadığım bir yerde
Beni bekler.

Görmedim bilmem tanımam
O benim için yanar tutuşur,
Ben ona layıkmıyım?
Sanmam.

Son aşkım
Aşkıyla son yanışım olacak
Onu tanımam.

Lakin
Hiçbir şey bilmiyorum.
Sadece
Hissediyorum inan.
9.4.2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hiçbir şey bilmiyorum. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiçbir şey bilmiyorum. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiçbir Şey Bilmiyorum. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
10.4.2009 10:56:23
Yüreğine sağlık

Hissetmek yaşamaktır elbet

Selam,saygı,dua ve muhabbetle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL