Iste bak gidiyon gelip çattı ayrılık Bir lotto gibi bizede düştü be gülüm Olsun ben seni uzaktanda severim Yeterki ucunda olmasin ölüm
nihat demir
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
iste bak gidiyon gelip çattı ayrılık Bir lotto gibi bizede düştü be gülüm Olsun ben seni uzaktanda severim Yeterki ucunda olmasin ölum ################## hayat iste ;gülü soldurmaya gör yakin olsa yine uzak lotto gibi sevdalar yakalanir dü$ermi bir daha?? alkisliyorum sevdanizi tebrikler
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.