Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
su
suat çakır

SEVMEYECEĞİM.

Yorum

SEVMEYECEĞİM.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1008

Okunma

SEVMEYECEĞİM.

Kapattım aşklara kapılarımı.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.
Körelttim aşk gözüm duygularımı.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.

Kimseyi rüyamda görmeyeceğim.
Birini dileğim etmeyeceğim.
Aşkın çilesini çekmeyeceğim.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.

Sevda yollarında gezmeyeceğim.
Ağlayıp gözyaşı dökmeyeceğim.
Virana mecnuna dönmeyeceğim.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.

Ayrılık acısı tatmayacağım.
Kimseyi öpüpte kokmayacağim.
Haktan başkasına tapmayacağım.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.

Sedat hünkar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeyeceğim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeyeceğim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEYECEĞİM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
salih durmuş
salih durmuş, @salihdurmus
1.4.2009 16:09:39

Ayrılık acısı tatmayacağım.
Kimseyi öpüpte kokmayacağim.
Haktan başkasına tapmayacağım.
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim.

yüreğine sağlık sedat abi harikasınız


başarın daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL