(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bahardan mı dır nedir Gene kıpır kıpır içim San ki Çıkıvereceksin de karşıma Ben "a-sude" bir ırmak karşında ... Hikaye tabi Ne sen varsın Ne de öyle bir ırmak
Çılgınca akmaktayız Çılgınca tüketmekteyiz ömrü
Bize de o yakışır Dert etme İyiyim ben Vuruyorum kendimi ... Taşlar nasıl aşınır yoksa
Anlamlı ve güzel dizelerdi... Yüregınıze saglık.... Saygılarımla...
heyecanlandım,benide okuyan varmış bu dünyada,ilginize nasıl teşekkür etsem az,biliyordum aslında "bir gün benide anlayan dünyalılar çıkacak"... son şiiriniz gerçekten nefisti...iyi akşamlar
heyecanlandım,benide okuyan varmış bu dünyada,ilginize nasıl teşekkür etsem az,biliyordum aslında "bir gün benide anlayan dünyalılar çıkacak"... son şiiriniz gerçekten nefisti...iyi akşamlar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.