Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tacıser
Tacıser

Hasretlerim

Yorum

Hasretlerim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

859

Okunma

Hasretlerim

Hasretlerim;

Büyüyor yumak yumak

Gözyaşlarım;

Akıyor boncuk boncuk

Umutlarım;

Hep tomurcuk tomurcuk

Gül olup açılamıyor hiçbiri.



Yüreğim, koskoca bir dünya

Neler yok ki orada;

Enkazlar,mezarlar diyarıdır orası.



Neler gömdüm oraya

Ah bir bilsen, bir sorsan,

Bir anlatsam, susmadan

Sen dinlesen, anlasan gözlerinle.

Konuşmasan, sade baksan,

Seven, hisseden, anlayan bakışlarınla

Onlar yeter bana.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hasretlerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretlerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretlerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
celal demir
celal demir, @celaldemir
26.3.2009 15:54:03
Sevmek .... evet aşk dolu ruhla
Sevilmek ister ruh, karşılık bulmak ister aynı aşkla
Karşılıksız sevdalarda , ruh yanlızlığında
Kavuşmak ister bir an mezar taşına

Sen ara kendini en derin acılarımda
Bir umut ol ışık ol yaşam savaşımda
Yeterki kalbime bak kendini bul orda
Sana yakındır sevdam , senin can bakışlarında
c.d.

Tebrikler,
Şirinizi okuyunca iki dörtlükle yorum yapmak istedim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL