Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Cengiz Yanık
Cengiz Yanık

KENDİBİLİR

Yorum

KENDİBİLİR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

KENDİBİLİR

ADAM GİBİ SEVDİM ADAM DEĞİLMİŞ
SEVENİN SEVDANIN ÖNÜNDE DEĞİL
HATIR BİLMEZ GÖNÜL BİLMEZ
ÜÇ KURUŞLUK BİRİSİNE EĞİLMİŞ..

CENGİZ YANIK
20.03.2009 ADANA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendibilir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendibilir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİBİLİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SONBAHAR59
SONBAHAR59, @sonbahar59
21.3.2009 12:45:05
Çok hoştu, kısa ve anlamlı mesajlarla dolu.
Saygılarımla.
Aysel Var
Aysel Var, @ayselvar
20.3.2009 23:39:45
İnsanlar bazen böyle nankör olabiliyorlar.Değer bilmiyorlar maalesef.Eminim pişmanda oluyorlardır ama iş işten geçmiştir.
Tebrikler...Selam ve dua ile...
ramazan.efe
ramazan.efe, @ramazan-efe
20.3.2009 08:17:50
adam gibi adam sözü dolanır oldu
sizden mi aldılar bu sözcükleri

ADAM GİBİ SEVDİM ADAM DEĞİLMİŞ
SEVENİN SEVDANIN ÖNÜNDE DEĞİL
HATIR BİLMEZ GÖNÜL BİLMEZ
ÜÇ KURUŞLUK BİRİSİNE EĞİLMİŞ..
yüreğine sağlık
sağlıcakla kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL