Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
romantikavukat
romantikavukat

Gül dünyaya

Yorum

Gül dünyaya

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

875

Okunma

Gül dünyaya


Gül dünyaya çocuk, koparılmış dilinle

Konuş, infaz edilen umutlarını

Sessizlik kokuşmuşluklarıyla çürürken toplum

Gül dünyaya

Vur tokat’ı yüzlerine.



Kalıplara sığdırılmış ikiyüzlülüklerimize isyanla

Gül dünyaya ki Güller açsın onursuzluklarımızda.



Daha on ikisinde oyuncak oynayan tenini kirleten ahlaka isyan

Gül dünyaya.



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gül dünyaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül dünyaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül dünyaya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
surmelim
surmelim, @surmelim
20.3.2009 17:21:24
Kalıplara sığdırılmış ikiyüzlülüklerimize isyanla

Gül dünyaya ki Güller açsın onursuzluklarımızda.

Anlam dolu dizeleriniz yürekten kutlarım ... allah kötülerden çoçuklarımızı korusun..sevgi barış huzrlu bir dünya dileğiyle...Sayfanıza gül bıraktım başarılarınız sonsuz olsun..
saltuk buğra bıçak
saltuk buğra bıçak, @saltukbugrabicak
19.3.2009 15:43:27
Ahlakın maya tutması temennisi ve duası ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL