Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bünyamin YILMAZ
Bünyamin YILMAZ

SÖYLEYEMİYORUM ARTIK

Yorum

SÖYLEYEMİYORUM ARTIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

960

Okunma

SÖYLEYEMİYORUM ARTIK

Yordu bekleyişler ruhumu
Yari arar oldu gözlerim
Her telefona bakışımda
Hüzün kapladı bedenimi

Bilmiyorsun özlemimi
Görmüyorsun sevgimi
Bitirdin aşkımı
Bitirdin bir hiç uğruna

Elim kolum bağlı
Dönemiyorum sana
Soramıyorum seni
En kötüsü söyleyemiyorum artık seni sevdigimi


Bünyamin YILMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyleyemiyorum artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyemiyorum artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLEYEMİYORUM ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL