Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tu
Turan Yalçın

Garip İnsan

Yorum

Garip İnsan

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2734

Okunma

Garip İnsan

Şiir yazarım,
Şair değilim.

Yazı yazarım.
Yazar değilim.

Okul okurum.
Alim değilim.

Kitap okurum.
Okur değilim.

İş yaparım,
İşçi değilim.

Ben neyim?
Bilmem

Nerden gelirim ?
Nere giderim.?

Bir insanım ,
Bu dünyada.

Garip gelmişim,
Garip giderim.

Turan Yalçın
15.07.2005. Tokat

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Garip insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garip insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Garip İnsan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
flowergırl
flowergırl, @flowergirl
15.3.2009 19:14:09
Allah'tan geldik yine Allah'a gidiyoruz...Allah var, herşey var..garip değiliz yani sevgiler..
ramazan.efe
ramazan.efe, @ramazan-efe
5.3.2009 22:02:18
garip
garibe mi kaldık
sağlıcakla sevgiyle şiirle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL