Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
özgen
özgen

NEREDE

Yorum

NEREDE

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1314

Okunma

NEREDE


NEREDE

NEREDE ZAMANIN TANIKLARI
NEREDE İLK GENÇLİK ÇAĞLARI
ALNINDAKİ İLK ÇİZGİLER
GÜNEŞİN GÖZLERİNE YANSIMASI
YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM
YEŞERMEMİŞ FİLİZLER
YÜREĞİNDEKİ ÇOCUK
NEREDE BİTMEZ DEDİĞİMİZ ÖMÜR
ÖZGEN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nerede Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerede şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEREDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
17.2.2009 11:29:28
NEREDE ZAMANIN TANIKLARI
NEREDE İLK GENÇLİK ÇAĞLARI
ALNINDAKİ İLK ÇİZGİLER
==================
Sorgular şiirin melodisi gibi...
Tebrikler ..
sahaf
sahaf, @sahaf
17.2.2009 10:29:32

Bir bilebilsek
Bir varmış bir yokmuş misâli işte...!

Kısa dizelerde çok söz
Kalem var ola

Sevgiyle...Şiirlerle kalın
simray
simray, @simray
16.2.2009 22:04:26
Bilinmez bir yerlerde....Saklı bahçelerde....Gizemli hazinelerde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL