Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bibi
Bibi

...

Yorum

...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1041

Okunma

...

...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Serdar Keskin
Serdar Keskin, @serdarkeskin
9.2.2009 22:17:49
"Modern zamanın bize hazırladığı oyun muydu yaşadığım?"

bu söz yetiyor bibi herşeye...
yüreğin dert görmesin...
Liberte
Liberte, @liberte
9.2.2009 18:50:39


benim içinde bugün çok farklı bir gündü.
bazı şeyleri daha iyi kavrarken
acılarını, özlemlerini ve mutluluklarını da tattım.

saygılar.
Sadık_Tiryaki
Sadık_Tiryaki, @sadik-tiryaki
9.2.2009 17:36:59
TEBRİKLER.. gerçekten.
Bir gün daha ıslandın !!!
Boş geçmediğiniz ortada.
Güzel günlere devam.
Şiir Tadında.

Sadık Tiryaki, de şiirlerine değerli yorumlarınızı bekler durumda
nokta
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL