Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Furkan Evren Nezir
Furkan Evren Nezir

Yol.Yolcu.Mukaafaat.Cezaa.

Yorum

Yol.Yolcu.Mukaafaat.Cezaa.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1286

Okunma

Yol.Yolcu.Mukaafaat.Cezaa.

YOL.
Dosdoğru Yol üzerinde ,
Şeytan ve dostları.
Ama eğri oturmuşlar,
Cehenneme sokmak kastları.
YOLCU.
Rahmana giden bir yolcuyuz hepimiz.
Yaptığımız her şeyden hesap vereceğiz
Zerre kadar haksızlığa uğratılmayacağız,
Hepsinin karşılığını göreceğiz.
MUKAAFAAT>
Emanete ihanet etmeyenler.
Verdiği söze riayet edenler.
Bollukta ve darlıkta infaak edenler.
Onlardır Naim cennetinde olanlar.
CEZAA.
Emanete ihanet edenler.
Söz verdiğinde sözünde durmayanlar.
Konuştuğu zaman yalan konuşanlar.
Fitne çıkarmayı ve bozgunculuğu yayanlar.
Onlardır ebedii cezaa çekecek olanlar.

selam ve Dua ile.
Furkan Evren Nezir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yol.yolcu.mukaafaat.cezaa. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol.yolcu.mukaafaat.cezaa. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yol.Yolcu.Mukaafaat.Cezaa. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RamazanTopoğlu
RamazanTopoğlu, @ramazantopoglu
5.2.2009 19:02:07
Yolculuğumuz yollarda ceza almayacak biçimde hayırlı ve sonunda ödüllü olur inşallah.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL