Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Tu
Turan Yalçın

Nehirdeki İnsanlar

Yorum

Nehirdeki İnsanlar

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2638

Okunma

Nehirdeki İnsanlar


Huzurumuz olsun.
İsterse ,
Yaşınız,
Yüzyılları bulsun.
Ne fark eder?
Yeter ki,
Beyniniz ,
Yerinde dursun.
Zaman,
Zaten hep aynı.
Zaman
Ve bütün saatler.
Kalplerinizi kursun.
Yaşamak değer,
Değer kazansın.
Ey insan sen,
Bir parlak nursun.

Turan Yalçın
25. Aralık.1988

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nehirdeki insanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nehirdeki insanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nehirdeki İnsanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MEZARKABUL55
MEZARKABUL55, @mezarkabul55
4.2.2009 08:37:29
Keşke bir insan olarak bu alemde ne kadar değerli olduğumuzu anlasak ve vazifelerimize sahip çıksak...Teşekkürler paylaşım için.
Ilık Rüzgar
Ilık Rüzgar, @ilikruzgar
3.2.2009 23:29:00
Çok güzeldi. Kaleminiz daim olsun...
şenerkahramansoylu
şenerkahramansoylu, @senerkahramansoylu
3.2.2009 23:27:59
PARLAK NUR OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLAN CANLARA CANDAN SELAM OLSUN GÜZEL YUÜREĞİNİZE SAĞLIK EFENDİM GÜZEL PAYLŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
BLUEfairy
BLUEfairy, @bluefairy
3.2.2009 23:13:44
Elinize sağlık Turan Bey...
Saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL