Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
BağdatlıRuhi
BağdatlıRuhi

AŞIK OLDU ÇOKTAN ŞAİR-İ GÜL

Yorum

AŞIK OLDU ÇOKTAN ŞAİR-İ GÜL

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1657

Okunma

AŞIK OLDU ÇOKTAN ŞAİR-İ GÜL

AŞIK OLDU ÇOKTAN ŞAİR-İ GÜL

Yar esmer tenine,
O incecik beline,
Güzelcecik eline,
Kurban olsun bu gönül.

Yar on altı yaşına,
Zeytin karası saçına,
Siyah keman kaşına,
Hayran olsun bu gönül.

Ceylan gibi yürüyüşüne,
Güneş gibi gülüşüne,
Bülbül gibi ötüşüne,
Divane olsun bu gönül.

Beyzade’n seni sevmez mi?,
Önüne güller sermez mi?,
Adına nağmeler dökmez mi?,
Aşık oldu çoktan şair-i gül.

GÖKHAN DEMİR
29.01.09
12:25

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşık oldu çoktan şair-i gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşık oldu çoktan şair-i gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞIK OLDU ÇOKTAN ŞAİR-İ GÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
29.1.2009 17:03:12

Yar on altı yaşına,
Zeytin karası saçına,
Siyah keman kaşına,
Hayran olsun bu gönül.

Ceylan gibi yürüyüşüne,
Güneş gibi gülüşüne,
Bülbül gibi ötüşüne,
Divane olsun bu gönül.
Güzel duygular...Kutlarım..Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL