Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
se
selamet

KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

Yorum

KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

753

Okunma

KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

SEVGİ SAYGI SEVGİ DİYOR
VARI YOKU PAYLAŞIYOR
VİCDANI ALIP OKŞUYOR
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

ANNE BABA KARDEŞ İLE
AKRABA KOMŞUYU BİLE
HAKLARINI ALIR DİLE
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

İNSANA OLAN BAKIŞI
DÜZ EDER ONA YOKUŞU
KENDİ SEVER YAZI KIŞI
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

HÜVE HÜVE DİYE DİYE
SELAMDIR ONA HEDİYE
BU AŞKI SEVDASI NİYE
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

BU DÜNYA YETMİYOR ONA
İSTİYOR SONSUZA KONA
SERİ, SANKİ MARADONA
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR

E.KAYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbimin hoş sadası var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimin hoş sadası var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMİN HOŞ SADASI VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DemAN
DemAN, @deman
20.3.2007 19:26:47
Hocam;

Güzel ve anlamlı dizelerdi. Kutladım yürekten

Saygılarımla
özgür-ozan
özgür-ozan, @ozgur-ozan
20.3.2007 18:11:58
kutlarım...
iyi gidiyor,başarılar,kardeşim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL