Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
burakdemir_1989
burakdemir_1989

Yardım

Yorum

Yardım

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

970

Okunma

Yardım

Günahlar,
Bu kadar çekiciyken...
Tanrım,
Bana yardım et!
Henüz fırsat varken..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yardım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yardım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yardım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eskidendi
eskidendi, @eskidendi2
23.3.2007 19:12:52
tebrikLer arkadaşım. çOk kısa oLsa da güzeL şiirLer yazıyorsun.
saygıyLa:):)
06 AY 006
06 AY 006, @06ay006
18.3.2007 13:11:38
hepimize yardım etmesı dıleğiyle
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
18.3.2007 10:21:15
tebrıkler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL