Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mu
mustafa27

HALİM N'OLACAK

Yorum

HALİM N'OLACAK

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

HALİM N'OLACAK

Sen gittin uzaklara
Benim halim n’olacak
El yetmez,gözüm görmez
Söyle halim n’olacak

Yıllar gecti gideli
Bir haberin gelmedi
Pınar yaşım dinmedi
Söyle halim n’olacak

Belki orda iyisin
Belki çile çekersin
Birde beni göresin
Söyle halim n’olacak

MUSTAFA BALAK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Halim n'olacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Halim n'olacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALİM N'OLACAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Durdu Şahinx
Durdu Şahinx, @durdusahin
21.1.2009 18:18:37


Şiiriniz etik ve estetik gayretlerin ürünü olmuş.
Tebrikler.


Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
21.1.2009 18:03:07
Beğeni:
1
Okunma:
949
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL