Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Abdurrahman Günay
Abdurrahman Günay

EN FENASI KALPSİZLİK

Yorum

EN FENASI KALPSİZLİK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1119

Okunma

EN FENASI KALPSİZLİK



Bilirim zordur,
Bir el olmazsa yerinde!
Zordur kazanırken,
Ve bölerken ekmeği;
Ya da bir protez,soğuk
Merhaba dediğinde!

Bilirim zordur,
Göz kayması aykırı!
Bakarsın,
Baktığın yerde başkası;
Çevre güldüğünde!

Zordur aza noksanlığı,
Bir kusur bedende;
Lakin en fenası kalpsizlik!
Ne yaşadığını bilirler,
Ne öldüğünde!

Yumruk kadar bir ur;
Yalnız ve sevgisiz çırpınır durur,
Kalbin yerinde!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
En fenası kalpsizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En fenası kalpsizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN FENASI KALPSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ö.ç.m
ö.ç.m, @o-c-m
27.12.2008 15:24:16
Yüreksiz adam, kalpsiz adam, mangal yürekli, yürek Selanik...gibi güzel deyimlerimiz var. Cenab-ı Hak insan kalbine hem somut hem de soyut özellikler vermiş. Ne mutlu kalbinde Hak olana, kalbi sevgi ile dolu olana.
sirine38
sirine38, @sirine38
27.12.2008 11:32:42
ALLAH KALPSİZLERE EŞ DOST ETMESİN.KALBİNE SAĞLIK...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL