Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
or
orhan afacan

Yarış Atları

Yorum

Yarış Atları

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

908

Okunma

Yarış Atları

[ Hürriyeti hatırlatırlar herzaman bana
Güven veren,ruh veren,değer veren insana.
Mücadele içinde geçiyor hayatları
Azim,cesaret,sabır dolu Yarış Atları.

Oynanan kumarlardan habersizce koşarlar.
Kamcıyı yedilermi ,çoşarlarda,çoşarlar.
Yakalayamaz kurşün,gecemez asla rüzgar.
Dolu dizgin giderler sona Yarış Atları.

Çakıldıkca toprağın bağrına o nalları
Yükseliyor göğe öfkeyle toz bulutları.
Sade güzel bakımdır hayattan umutları
Örnek olsun davanda cesur Yarış Atları.]


ORHAN AFACAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarış atları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarış atları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarış Atları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL