Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
jakerdit
jakerdit

telaş

Yorum

telaş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1011

Okunma

telaş

yeniden başlıyor herşey
karanlık tekrar çöküyor bu şehire
bir telaş pür telaş
herkes evine dönme derdinde
trafik yoğun
dolmuşlar, otobüsler, tranvaylar dolu
paltolu insanlarla
bir telaş pür telaş
bense penceresinde herşeyi gözleyen
solgun, saçı sakalı birbirine harmanlamış bir surat
bana bakan ben
gözlerimde bir telaş pür telaş
soğuk kış geceleri penceremin kenarına konan kar taneleri
bir telaş pür telaş
rahmeti yağdıranda da bir telaş pür telaş...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Telaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Telaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
telaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL