A.KAPTAN
40 şiiri kayıtlı

ÜŞÜYORUM

A.KAPTAN
  0,0 / 0 kişi ·1 beğenme · 15 yorum · 1944 okunma
ÜŞÜYORUM

ÜŞÜYORUM


Ağustos sabahında,
Güneş doğuyor,
Ama ben üşüyorum!..
Beni ısıtan güneş değil ,
Senmişsin meğer!.
Bunu yeni öğreniyorum.,
Ve üşüyorum bir tanem,
Ben çok üşüyorum.

Sancak baş omuzluktan .
Bir dalga vuruyor !
Gemim şiddetle sarsılıyor
Ben sana savruluyorum !..
Hayaline koşuyorum ,
Sen yine kaçıyorsun ,
Seni çok özlüyorum !
Gene bastırdı deli poyraz.
Ve ben sensizken üşüyorum.

Akşam oldu güneş batıyor
Karanlık üstüme çöküyor
Bir sen vuruyorsun,
Bir yalnızlık vuruyor.
Ağlıyor, titriyor
Ve sarsılıyorum.
Omuzlarım çöküyor.
Büzülüyorum…
Sensiz kaldım ya bir tanem.
Ben çok ama çok üşüyorum.

Bir kadeh daha dolduruyor,
İçinde seni arıyorum.
Hayallerime dalıyor.
Sana sarılıyorum.
Isınmak istiyor,
Ama başaramıyorum..
Sensiz olmuyor bir tanem.
Sürekli seni özlüyor,
Ve ben çok ama çok üşüyorum.

Adem Kaptan
14 Ağustos 2007
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ÜŞÜYORUM şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

ÜŞÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
20 Aralık 2008 Cumartesi 23:30:00
Kutluyorum hüzünlüydü yine şiir
20 Aralık 2008 Cumartesi 14:35:02
Kutlarım yazan yüreği sevgiyle kalın...
20 Aralık 2008 Cumartesi 14:08:17
Akşam oldu güneş batıyor
Karanlık üstüme çöküyor
Bir sen vuruyorsun,
...Bir yalnızlık vuruyor.
Ağlıyor, titriyor
Ve sarsılıyorum.
Omuzlarım çöküyor.
Büzülüyorum…
Sensiz kaldım ya bir tanem.
Ben çok ama çok üşüyorum.



KALEMİN VE YÜREĞİN HİÇ SUSMASIN...

EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM.

SAYGILARIMLA.

Nice 85. Yıllara…

Cumhuriyetimizin 85. Yılı Kutlu Olsun!..

20 Aralık 2008 Cumartesi 09:45:19
Bir kadeh daha dolduruyor,
İçinde seni arıyorum.
Hayallerime dalıyor.
Sana sarılıyorum.
Isınmak istiyor,
Ama başaramıyorum..
Sensiz olmuyor bir tanem.
Sürekli seni özlüyor,
Ve ben çok ama çok üşüyorum.

yüreğinize sağlık
20 Aralık 2008 Cumartesi 03:10:23
NE DE GÜZEL ANLATTINIZ SEVGISIZLIGIN SEVDIGININ YANINDA OLMAYIP KANININ CEKILDIGINI ÜSÜDÜGÜNÜ TEBRIKLER
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
20 Aralık 2008 Cumartesi 03:45:45
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..
20 Aralık 2008 Cumartesi 02:26:40
Sensizlikle hüzün el lbirliği etmiş ya böyle
Vurur durursunuz gecelerce enseme
Acımasız yılların eyvahı eyleşir gönlümle
İçime atarım vahı ne olur halim böyle?

Şiiriniz okuyunca benden de aniden bu dizeler dökülüverdi.

Tebrik ederim ...efendim.Çok çok güzeldi şiiriniz.Kaleminiz her daim var ola.
Selam ve saygılarımla
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
20 Aralık 2008 Cumartesi 02:27:27
Güzel şiirinize teşekkür ederim efendim..
20 Aralık 2008 Cumartesi 00:30:45
<<<Ağustos sabahında,
Güneş doğuyor,
Ama ben üşüyorum!..
Beni ısıtan güneş değil ,
Senmişsin meğer!.
Bunu yeni öğreniyorum.,
Ve üşüyorum bir tanem,
Ben çok üşüyorum.

***

-Cok ama cok derinlere daldim okurken üstad, yüreginiz dertten uzak kaleminiz daim olsun... Artik nasip oldugunca sayfaniza misafirim...

-insan gönüllü olursa üsümez, korkmaz, bikmaz degilmi hocam... Gönülsüz mutsuz ise herseyde zorlnair hayat küser velhasir...

selam ve dua ile...

selam ve dua ile...
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
20 Aralık 2008 Cumartesi 00:48:10
Teşekkür ederim güzel yorumunuza ..
19 Aralık 2008 Cuma 22:22:13
enfesti şiir dost
hayranlıkla okudum


sevgi ve tebriklerimle
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
19 Aralık 2008 Cuma 22:38:01
Sağol dost o senin güzel yüreğinin hisleri. var ol sağol
19 Aralık 2008 Cuma 22:14:26
Adem bey şiiri o kadar içten yazmışsınız ki, okurken bir film izler gibi gözlerimde canlandı yazdıklarınız. başarılar ve devamını dilerim. Selametle kalın.
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
19 Aralık 2008 Cuma 22:16:10
Sağolun efendim güzel yorumunuz için teşekkür ederim..
, etkili yorum yaptı.
19 Aralık 2008 Cuma 21:39:07
Akşam oldu güneş batıyor
Karanlık üstüme çöküyor
Bir sen vuruyorsun,
Bir yalnızlık vuruyor.
Ağlıyor, titriyor
Ve sarsılıyorum.
Omuzlarım çöküyor.
Büzülüyorum…
Sensiz kaldım ya bir tanem.
Ben çok ama çok üşüyorum.


ŞİİRİ OKURKEN ADETA ŞAİRİN BİRE BİR YAŞADIKLARI HİSSİNE KAPILDIM.

NEFİSTİ AĞAM.

TEBRİKLER.

SELAM VE DUA İLE.
Bu yoruma 2 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
19 Aralık 2008 Cuma 22:04:17
Sağol dostum gerçektende yaşadım o duyguları..
Şiirin sahibiA.KAPTAN , şiirin sahibi
19 Aralık 2008 Cuma 22:04:16
Sağol dostum gerçektende yaşadım o duyguları..
19 Aralık 2008 Cuma 20:24:05
Yüregine saglık çok güzeldi dizelerin
kalemin daim olsun selamlar
19 Aralık 2008 Cuma 20:00:43
SERBEST ŞİİRİN USTASINDAN YİNE GÜZEL BİR ŞİİR..
SAYGI VE SELAM..
19 Aralık 2008 Cuma 19:41:09
Bir kadeh daha dolduruyor,
İçinde seni arıyorum.
Hayallerime dalıyor.
Sana sarılıyorum.
Isınmak istiyor,
Ama başaramıyorum..
Sensiz olmuyor bir tanem.
Sürekli seni özlüyor,
Ve ben çok ama çok üşüyorum
Tebrikler
19 Aralık 2008 Cuma 19:38:55

Bir kadeh daha dolduruyor,
İçinde seni arıyorum.
Hayallerime dalıyor.
Sana sarılıyorum.
Isınmak istiyor,
Ama başaramıyorum..
Sensiz olmuyor bir tanem.
Sürekli seni özlüyor,
Ve ben çok ama çok üşüyorum.
Güzel sevgi.güzel anlatım..umarım hayat hep sıcak olur.Saygılar.
19 Aralık 2008 Cuma 19:31:39
kutlarım gönül mürekebiniz mutluluk olsun
saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.