Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ankebut
ankebut

BU SON BAHAR

Yorum

BU SON BAHAR

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1151

Okunma

BU SON BAHAR

BU SON BAHAR

Hazan yapraklarını tek tek dökülürken gördüm.
Göçmen kuşları el ele süzülürken gördüm.
Sallanan bir elin ardından insanları üzülürken gördüm.
Ve ağladım yoktun yanımda bu sonbahar.

Kıpkırmızı iken solan gülleri gördüm.
Sırılsıklam aşık olan bülbülleri gördüm.
Aslı ile keremden savrulan külleri gördüm.
Ve ağladım yoktun yanımda bu sonbahar.

ankebut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu son bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu son bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU SON BAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AHMET TURANOĞLU
AHMET TURANOĞLU, @ahmetturanoglu
17.12.2008 20:44:21
TEBRİKLER.ŞİİR DOSTU BAŞARILAR DİLERİM.
neşcim
neşcim, @nescim
17.12.2008 19:32:24
güzel dizeler kutlarım sevgilerimle
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
17.12.2008 02:05:26
NEFİS BİR DUYGUSAL.

TEBRİKLER AĞACAN.

SELAM VE DUA İLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL