Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
no pasaran
no pasaran

YUNUSLAR GÖRDÜM

Yorum

YUNUSLAR GÖRDÜM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1076

Okunma

YUNUSLAR GÖRDÜM

YUNUSLAR GÖRDÜM

Senden uzak
Ege denizi açıklarında
Yunuslar gördüm
Siyah saçlı
Siyah gözlü

Çocuksu şiirler okur
Güneşli tarih kitabından
Aşka dair bize
Rodos’da Girit’de Midilli’de
Hiç ama hiç usanmadan

Yunuslar gördüm
Mavi
Yeşil
Zeytun
Hüzün gözlü

Mustafa Güneş Özkan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yunuslar gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yunuslar gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YUNUSLAR GÖRDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yunusi
yunusi, @yunusi
16.12.2008 23:56:14
Senden uzakta
Ege denizi açıklarında
Yunuslar gördüm
Siyah saçlı
Siyah gözlü

Çocuksu şiirler okur
Güneşli tarih kitabından
Aşka dair bize
Rodos’ta Girit’te Midilli’de
Hiç ama hiç usanmadan

Yunuslar gördüm
Mavi
Yeşil
Zeytun
Hüzün gözlü

kutlarım efendim...güzel şiirdi...
selam ve hüremtler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL