Savaş, bir para israfıdır... hayatın kazançlarını silip süpürür. eugene o’neill
RECEP  HAYAL HAYALOGLU
RECEP HAYAL HAYALOGLU

Var Mı?

Yorum

Var Mı?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

8

Okunma

Var Mı?


​Yaylaların yolları patikadır, patika,
Şimdiki sevdalıklar dakikadır, dakika...
Aşk ile yanan söner mi bir döküm su ile?
Daha ömür boyu süren aşk var mı?

Recep Hayal
...hayaloğlu...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Var mı? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var mı? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Var Mı? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL