Birinin iyi niyetini istismar etmek, o iyi niyetin başkalarına sunulmasını da yok eder. noblese oblige
deli_doluyum
deli_doluyum

REÇETE

Yorum

REÇETE

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

36

Okunma

REÇETE

REÇETE

Ümmet zulüm karşısında sanki deve kuşu,
Kafaları kumda bekliyorlar ebabil kuşu,
Bu durum Filistin’in intiharı,yok oluşu,
Hani nerde kaldı,Müslüman’ın cesur duruşu,
Cihat ile mümkündür,Filistin’in kurtuluşu.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Reçete Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Reçete şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
REÇETE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL