Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
aşıkturhani

Bey Dağları

Yorum

Bey Dağları

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1301

Okunma

Bey Dağları

Bey Dağları

Yanasıca bey dağları
Bir kız sevdim eteğinden
Gelen vurdu giden vurdu
Bıktım artık kaderimden

Yıkılası arapsuyu
Yumuşaktı yarin huyu
Sevdiğimi toprak aldı
Uyu sevdiceğim uyu

Kuruyası kepez başı
Turhani’min akar yaşı
Gahu ağlar gahu güler
Kalkmaz önünden başı

12.12.2008 aşıkturhani/ANTALYA

Not:Türkü sözüdür. ilgililere duyrulur.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bey dağları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bey dağları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bey Dağları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
12.12.2008 23:35:26
ÇOK HOŞ AĞAM.

TEBRİKLER.

SELAM VE DUA İLE.
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
12.12.2008 23:35:20
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
12.12.2008 23:35:15
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
12.12.2008 23:35:03
FEVZİ ÜLKER
FEVZİ ÜLKER, @fevziulker
12.12.2008 23:23:53
müziğide var mı.güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL