Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ma
MaviKunye

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1192

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-

Gözlerine baktigimda ruhumu dinlendiriyorsun
Yuregime huzur canima can veriyorsun
Ahh o gözlerin bakislarin yakti yuregimi....

Gözlerindeki ateste mum gibi eriyorum
Bakislarinda tutukluyorsun
Aklimi basimdan aliyorsun
Saskina ceviriyorsun bakisinlan
Beni derbeder eden ahh o gözlerin
Seni deliler cilginlar gib severeken....

Gözlerinden beni mahrum etme cansiii
Beni sevginsiz boynu bukuk birakma
Gözlerini görmesem yasayamam ki
Beni Öksuz birakma sevginden .....

Ahh o gözlerinden akan göz yasin olsam
Damla damla aksam bal tatlisi
Dudaklarina öpsem öpsem de
Erisem dudaklarinda....

Sensiz nefes almak ölum kadar aci
Sol tarafim aciyor yuregim parcalaniyor
Hasretinden özleminden öluyorum
Ahh o gözlerini görmedigim an....

Öluyorum canisii......
Mavi mavi öluyorum...
Öluyorum...
Öluyorum.....

MaviKunye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL