Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ÇİSENTİ
ÇİSENTİ

YOLCU !! ***

Yorum

YOLCU !! ***

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1442

Okunma

YOLCU !! ***

YOLCU !! ***

Hayatın yolunda giderken ömrüm adım ,adım
Birgün bir yolcuya rasladım.
Kader onuda vurmuştu yollara
Ama söylememişti yolu nekadar uzun nekadar kara

Konuştuk dertleştik bir ara
Onun bahtı benimkindende kara bu hayat yolunda
Caaan yolcu çıkmışssın bu yola
İstermisin yoldaş olayım sana

Yer varmı gönlündeki bu yolda bu canana
İstemisin candaş olayım ömür boyu sana
Hayat yolunda .
İstemisin caaan yolcu söyle bana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yolcu !! *** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolcu !! *** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOLCU !! *** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardelen26
kardelen26, @kardelen26
13.12.2008 23:38:58
Güel bir dilek ve duygu yüklü bir şiirdi. Tükenmeyen yolların mutlu yolcusu olmanızı dilerim. Saygılarımla.
İsmail GÜL (Vars@yalım)
İsmail GÜL (Vars@yalım), @ismailgul-varsyalim-
3.12.2008 18:09:51
Tebrikler..
Yüreğine sağlık DOSTT..
Kutlarım duygulu yüreğini.
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..
Nice paylaşımlar umuduyla...
Kalemin daim ilhamın bol olsun..
Selam sevgi ve muhabbetle.*.*.*.*.*.*..*.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL