Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
Oktytpk
Oktytpk

TAHTA ARABA

Yorum

TAHTA ARABA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

89

Okunma

TAHTA ARABA

TAHTA ARABA

Vakit... beynimi tırmalayan üryan fikirlerimle, gözlerimdeki çaresizliği dilimdeki keşkeye vurup…
sade bir ıslık çalma vaktidir.
Bir gün daha alınmış vaktimden.
Ve şimdi vakit öyle bir vakit ki toprak çağırıyor beni. Gıcırtılı bir tahta arabayla ineceğim çukur haykırıyor beni.
Bir kaç ses semalarda, adım çarpar güvercinlere
Bir cübbeli var başucumda bilmem mihrap mıdır, girdap mı ...?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tahta araba Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahta araba şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TAHTA ARABA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL