Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
aysunçelenk
aysunçelenk

Metropol / İstanbul

Yorum

Metropol / İstanbul

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1264

Okunma

Metropol / İstanbul

Metropol / İstanbul

İstanbul metropol bir şehirmiş!! Aman ne âlâ..
Sokakta yatanlara bakarak; nasıl övünebilirler hâlâ?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Metropol / istanbul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Metropol / istanbul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Metropol / İstanbul şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ıssızgemi
ıssızgemi, @issizgemi
1.1.2009 15:32:15
reyting kaygısı duyulmadan yazılan toplum şiirleriniz için teşekkürler kardeş..
yunusi
yunusi, @yunusi
26.11.2008 07:07:28
İstanbul metropol bir şehirmiş!! Aman ne âlâ..
Sokakta yatanlara bakarak; nasıl övünebilirler hâlâ?


güzel hicivdi...
kutlarım...selamalar...
erel
erel, @erel
26.11.2008 02:13:06
yıllardır kendimi arıyordum sayende buldum
ben ! de o zindanda ki fareyim... sağol varol
sır
sır, @sir
26.11.2008 00:17:51
ksıa, gerçekçi ve güzel...
ruhunuza afiyet...
Cengiz KILINÇARSLAN
Cengiz KILINÇARSLAN, @cengizkilincarslan
25.11.2008 23:39:07
İstanbul metropol bir şehirmiş!! Aman ne âlâ..
Sokakta yatanlara bakarak; nasıl övünebilirler hâlâ?

Bir çırpıda yüreğinden dökülen yine bir çırpıda yüreklerimize işledi, nakşetti. Güçlü bir anlatımdı. İşte şiir derim, küçücük yapısıyla koca metropol hükmünde bir şiir , bomba gibi düştü gecemize. Söyleyen gönüle ve yazan kaleme sağlık. En içten sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum.
Se
Seheryeli_1, @seheryeli-1
25.11.2008 23:20:37
istanbulun ne suçu var şaiir yaşantının kendisi bayır ..istanbul güzel şehir acı olan insanlardan dökülen zehir ..

kutlarım kalemini ...sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL