İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. ibni haldun
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

ORİJİNAL

Yorum

ORİJİNAL

2

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

31

Okunma

ORİJİNAL

ORİJİNAL

Hiç kimsenin kopyası değilsiniz !
Her zaman kendiniz olmak zorundasınız.
Unutmayın, siz zaten mükemmelsiniz.
Sadece sözlü veya görsel ifadelerle değil !
Birçok yönüyle insan kendini kanıtlayabilir.
Hayatınızın senaryosunu kendiniz yazın.
Kendinize sevgi, saygı gösterin.
Gerçek özgürlük, kendiniz olabilmektir.
Doğal davranmak;
Giydirilmiş bütün kimliklerden üstündür.

Orhan Gülaçar

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Orijinal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Orijinal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ORİJİNAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kąrsî
Kąrsî, @k-261-rs
24.1.2026 18:29:48
Manidar bir gönül sesiydi.
Yüreğinize sağlık.

Selam ve saygılarımla.
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
24.1.2026 18:23:49
Kıymetli abim, sizinde belirttiğiniz gibi insan zaten mükemmel bir sekilde donatılmış ve giydirilmiştir. Kendimize fırsat tanımamız kendimize olan saygının gereğidir. Doğal davranmalı ve kendimiz olmalıyız.
Saygılar hürmetler abim. İyi akşamlar, güzel bir haftasonu dilerim..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL