İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Yusuf Kazak
Yusuf Kazak

Kulübe

Yorum

Kulübe

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

55

Okunma

Kulübe

Kulübe

Ayrılmazdı ay
Karlı dağların dudaklarından
Isıtırdı geceyi soğuk öpüşler
Yamaçlara sığınmış kulübemizdeyken
Kimsenin ayak basmadığı kar örtüsü kadar
Duru ve ak sevdamızla…

Flüt çalardı çam ağaçları
Akarken karların can verdiği nehirler
Büyü yapardı dağlar gökyüzüne
Üflenirdi kanatsız sisler
Gecenin dumanında kalan kulübemizdeyken
Soluyarak tenlerimizin sisini…

Fırtınalar çarpardı kayaların göğsüne
Dökerek beyaz ve parlak tüylerden
Kayardı kozalaklar tepelerden neşeyle
Karların içinde konaklayan kulübemizdeyken
Karlardan bile billur aşkımızla…

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kulübe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kulübe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kulübe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL